verkoop-1

Verkoop

Het meest complete Mercedes-Benz aanbod

Maas Auto’s biedt u een divers en compleet aanbod (jonge) betrouwbare Mercedes-Benz occasions. In de ruime showroom in Velddriel nabij de A2 staat een wisselend assortiment voor u klaar. Al onze occasions worden met zorg en perfectie gecontroleerd. 

Bij Maas Auto’s kunt u rekenen op een persoonlijke verkoopadviseur met kennis van zaken, altijd een goede inruilprijs en scherp geprijsde occasions. Bij uw aankoop krijgt u een gegarandeerde garantie.

Daarnaast bieden we u advies bij de aanschaf dan wel inruil van uw auto. Of het nu gaat om een betalingsregeling voor de auto, het afsluiten van de verzekering of het afhandelen van uw inruil, wij staan voor u klaar.

Staat uw toekomstige auto er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar uw gewenste model.

Service en zekerheid

Maas Auto’s levert voor alle Mercedes-Benz personenauto’s de originele accessoires en onderdelen. Dit doen wij tegen gunstige prijzen. Ook zijn wij aangesloten bij de MB Specialisten Groep en daardoor kunt u bij pech rekenen op uitstekende pechhulp via de MBSG Mobiliteitsgarantie.

Verzekering Carmeleon

Met de handige rekenmodule van Carmeleon heeft u direct inzicht wat de kosten voor uw autoverzekering zijn. Open de rekenhulp.

Openingstijden Showroom:

Maandag t/m donderdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 15.00 uur

Verkoop ook bereikbaar buiten openingstijden:
Peter Alblas: 06 558 051 35