werkplaats-3
werkplaats-1
werkplaats-2

Werkplaats

Moderne werkplaats

Uw Mercedes-Benz verdient uitsluitend het allerbeste. Daarom beschikt Maas Auto’s over een moderne werkplaats. We werken uitsluitend met Mercedes-Benz gecertificeerde autotechnici om het onderhoud en de reparaties aan uw Mercedes-Benz te verzorgen. Dit doen we ook voor personenauto’s van andere merken en voor lichte bedrijfswagens.

Voor uw Mercedes-Benz werken we uitsluitend met originele Mercedes-Benz onderdelen en uitleesapparatuur. Deze zijn namelijk speciaal vervaardigd voor uw auto en verlengen de levensduur. Zo behoudt de auto zijn waarde en geniet u weer van vele kilometers onbezorgd rijplezier. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Bij Maas Auto’s werken we met een persoonlijke contactpersoon voor u in de werkplaats.

Als uw auto of lichte bedrijfsauto bij ons in onderhoud is, kunt u rekenen op een haal- en brengservice en we bieden u de mogelijkheid tot een gratis leenauto.

Bij Maas Auto’s kunt u ook terecht voor APK II keuringen voor uw personenwagen of lichte bedrijfswagen. Ook aircoservice en aircoreparatie is bij Maas Auto’s mogelijk, wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk een goed werkende airco voor u is.

Om volledig op uw auto of lichte bedrijfswagen te kunnen vertrouwen, bieden we u ook een bandenservice, inclusief het uitlijnen.

Bij Maas Auto’s krijgt u bij ons een garantie op de werkplaatswerkzaamheden. Na de uitvoering van het onderhoud of de reparaties, geven we u een duidelijke uitleg op de werkplaatsfactuur en welke werkzaamheden we voor u hebben uitgevoerd. Zo weet u bij Maas Auto’s altijd waar u aan toe bent. Mocht het onverhoopt voorkomen dan is garantie- en coulanceafwikkeling via Mercedes-Benz mogelijk.

De overige diensten die Maas Auto’s aanbiedt zijn alarm jaarcontroles (SCM-erkend), schadereparatie (Focwa & Schadegarant) en taxaties.

In de werkplaats van Maas Auto’s kunt u terecht voor:

- Onderhoud en reparatie personenauto’s voor alle merken + lichte bedrijfswagens
- APK II keuringen
- Alarm jaarcontroles (SCM-erkend)
- Schadereparatie (Focwa & Schadegarant)
- Taxaties
- Bandenservice, ook uitlijnen
- Aircoservice en aircoreparatie
- Een persoonlijke contactpersoon in de werkplaats
- Garantie op werkplaatswerkzaamheden
- Duidelijke uitleg werkplaatsfactuur en werkzaamheden
- Originele Mercedes-Benz onderdelen en uitleesapparatuur
- Garantie en coulance afwikkeling via Mercedes-Benz mogelijk
- Haal- en brengservice
- Gratis leenauto

Openingstijden Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag 08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 uur – 13.00 uur

Maak direct uw afspraak voor een werkplaatsbezoek:

Neem contact met ons op